Senatorul PSD Paul Stănescu spune că Guvernul Orban trebuie învestit, pentru că România are nevoie de un guvern funcţional. Stănescu afirmă că decizia este politică şi se va lua într-un for de conducere al PSD, precizând că el este om de partid şi va face exact ceea ce decide partidul la votul de învestitură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Paul Stănescu a fost întrebat, luni, când ar trebui să se dea votul pentru învestirea Guvernului Orban şi a spus: ”E o decizie politică. Cred că împreună, în CEX, într-un for de conducere trebuie să luăm o decizie. Ceea ce e foarte important, pentru mine ca om politic, şi pentru mine ca cetăţean al acestei ţări, este că acest Guvern trebuie învestit. Nu pot să vă spun calendar pentru că vorba de ţara noastră, România, iar România trebuie să aibă un guvern stabil”.

Întrebat dacă el se va poziţiona altfel decât PSD la vot, Stănescu a precizat că este om de partid.

”Ce va face partidul voi face şi eu, fără discuţie”.

Birourile reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului se reunesc, luni, pentru a stabili calendarul învestirii Guvernului Orban.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.