Candidatul PMP la preşedinţia Consiliului Judeţean Ilfov, Rizia Tudorache, şi candidaţii PMP pentru Consiliul Judeţean, pentru primăriile şi consiliile locale din Ilfov vor fi sprijinite şi de echipele RE:START România şi de preşedintele acestui partid, Ramona Ioana Bruynseels.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

,,Mă bucur mult să mă văd înconjurată de două echipe frumoase, de oameni noi în politică, de oameni curaţi, oameni isteţi, oameni care iubesc oamenii şi care vor să facă cu adevărat ceva pentru oameni, care vor ca oamenii din comunitatea din care voi faceţi parte şi noi facem parte să aibă o viaţă mai bună. PMP Ilfov a dovedit că are exact aceste valori la inimă”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels, preşedintele Re:Start România.

Potrivit unui comunicat remis News.ro, Partidul Mişcarea Populară Ilfov îşi propune o continuitate a proiectelor realizate în ultimii ani, pentru comunităţile din judeţul Ilfov. De asemenea, PMP susţine că este nevoie de o dezvoltare integrată a regiunii metropolitane Bucureşti-Ilfov, iar cele două zone nu mai trebuie separate în realizarea de proiecte şi în finanţări.

”Este un moment frumos astăzi, să avem alături o echipă care se aseamănă foarte mult cu a noastră, o echipă tânără, o echipă nouă, o echipă cu oameni frumoşi, o echipă cu un lider care a demonstrat în luptă, în luptă la nivel naţional, în lupta politică, şi acest om este Ramona Ioana Bruynseels. Vom continua lucrurile pe care le-am început acum 4 ani pentru că pot să spun că m-am pregătit 4 ani pentru următorii 4 şi va fi aşa cum trebuie să fie în judeţul Ilfov”, a declarat Rizia Tudorache, preşedintele PMP Ilfov, candidatul PMP la preşedinţia Consiliului Judeţean Ilfov

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.