Parlamentul României se va reuni, marţi, 1 martie, în şedinţă comună, pentru a adoptat o declaraţie politică de susţinere a integrităţii teritoriale, suveranităţii şi independenţei Ucrainei, au decis Birourile reunite ale celor două Camere. Propunerea pentru şedinţa comună a fost făcută de reprezentanţii comisiilor de politică externă din cele oduă Camere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şedinţa comună va avea loc marţi, 1 martie, la ora 12.00.

În solicitarea către Birourile reunite, comisiile de politică externă afirmă că recent, cele două comisii s-au raliat, inclusiv în baza avizului favorabil al Ministerului Afacerilor Externe, textului declaraţiei politice promovate pe aceeaşi temă de structurile parlamentare de specialitate din Congresul SUA şi respectiv Parlamentul European. 

”Propunem Birourilor Permanente să includă în perioada următoare pe agenda unei reuniuni comune a celor două Camere ale Parlamentului un act distinct privind adoptarea unei declaraţii politice pe linia celor prezentate”, se mai precizează în solicitare. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.