Cu ocazia votului pentru guvernul Marcel Ciolacu, parlamentarii USR au adus, joi, în Parlament o roată a dezastrelor produse în ultima perioadă de PSD şi PNL la guvernare. USR anunţă că nu va vota guvernul condus de Marcel Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

USR transmite că, ”indiferent cum se rotesc PSD şi PNL în ministere, românii se confruntă tot scumpiri, facturi majorate, dobânzi uriaşe, în timp ce clientela de partid se bucură de pensii speciale, funcţii publice plătite cu mii de euro pe lună, contracte pe blat”.

”Coaliţia dezastrelor s-a constituit, ziceau ei, pentru a rezolva crizele majore şi pentru a face reforme consistente. N-au făcut nicio reforma reală, ratând tot ce se putea rata, n-au rezolvat nicio criză, ba au mai reuşit să provoace greve în mai multe sectoare de activitate. (...) Pe plan politic, cele întâmplate recent sunt dovada că PNL poate guverna doar alături de PSD cu care împărtăşesc foamea eternă de bani şi funcţii”, a declarat deputatul USR Cristian Seidler.

USR spune că nu va vota guvernul condus de Marcel Ciolacu, ”cel care nu şi-a gasit un loc de muncă vreo 10 ani după ce a absolvit în mod dubios o facultate începută oricum cam târziu”. ”USR a propus reforme reale în toate domeniile critice, dar proiectele noastre sunt ţinute la sertar”, mai spun cei de la USR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.