Reuniţi la Palatul Parlamentului, membrii Consiliului de Administraţie nu au reuşit să desemneze preşedintele-director general al TVR, cei doi candidaţi, Radu Carp, reprezentantul PNL şi Doina Gradea, numită de PSD, întrunind, fiecare, câte şase voturi, în condiţiile în care reprezentantul UDMR lipseşte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La ora transmiterii acestei ştiri, membrii CA au luat o pauză, pentru negocieri.

Marţi, candidatura lui George Orbean, desemnat de guvern în CA, a fost respinsă de plenul reunit.

Noul Consiliu este format din Irina Radu, Doina Gradea, Alfred Bulai, Oana Stănciulescu , Radu Carp, Debreczeni Hajnal , Ruxandra Garofeanu, Valeriu Hadji, Raico Cornea, Christel Ţopescu, George Orbean, Teodor Gabriel Giurgiu, Monica Ghiurco.

Radu Carp a mai fost membru in CA al TVR, in mandatul lui Stelian Tănase ca preşedinte-director general. Carp este profesor la Facultatea de Ştiinţe Politice a Universităţii din Bucureşti. Are un master în studii europene şi relaţii internaţionale la Institut Européen des Hautes Études Internationales din Nisa (1996) şi a obţinut titlul de doctor în drept la Facultatea de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (2002).

Doina Gradea, propusă de PSD, este unul dintre membrii fondatori ai grupului Media Pro. 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.