Deputatul Theodor Paleologu, care a fost exclus din partid la ultima şedinţă a BPN pentru criticile aduse conducerii, a declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că intenţia sa este să candideze în toamnă din partea PNL dar, dacă excluderea sa se confirmă, va fi nevoit să candideze pe cont propriu, ca ”liberal disident”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Intenţia mea este să candidez din partea PNL, aşa cum este firesc, ţinând cont că am avut 100% dreptate. Dacă se confirmă însă excluderea mea abuzivă din partid, mă voi vedea nevoit să candidez pe cont propriu, ca liberal disident”, a declarat Paleologu. 

El a scris, de altfel, pe Facebook, că cel mai probabil se îndreaptă către o candidatură independentă la alegerile parlamentare din toamnă.

”Este riscant, dar am sentimentul că nu prea am dreptul să mă derobez de la această încercare. Depinde, fireşte, şi de mesajele pe care le primesc de la alegători şi simpatizanţi”, a mai spus Paleologu. 

Deputatul Theodor Paleologu şi senatorul Cristian Bodea au fost excluşi din PNL, a decis miercuri Biroul Politic al partidului prin vot secret.

”S-a discutat despre cele două excluderi. Cei doi colegi, cu părere de rău, au fost excluşi prin votul colegilor noştri”, a anunţat Alina Gorghiu, după şedinţa conducerii.

Întrebată dacă mai este nevoie de o validare a deciziei BPN în Consiliul Naţional de Coordonare, Gorghiu a precizat că o validare se va face în momentul în care se va ţine Consiliul Naţional.

Ea a precizat că asupra deciziei din Biroul Politic nu se mai poate reveni, fiind o decizie definitivă, însă Consiliul Naţional este suveran.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.