Palatul Cotroceni este iluminat, joi seară, în culorile drapelului italian, în semn de solidaritate cu Republica Italiană şi cu poporul italian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Palatul Cotroceni iluminat în semn de solidaritate cu poporul italian şi compatrioţii noştri din Italia”, a scris preşedintele Klaus Iohannis pe contul său de Twitter.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, într-o discuţie telefonică cu omologul său italian, Sergio Mattarella, un mesaj de solidaritate cu poporul italian. El a apreciat că pandemia COVID-19 reprezintă "o provocare la adresa întregii Uniuni Europene şi că, în aceste momente dificile, solidaritatea şi responsabilitatea statelor membre reprezintă cheia depăşirii ei".

Administraţia Prezidenţială a anunţat că, în semn de solidaritate cu poporul italian, Palatul Cotroceni va fi iluminat în culorile drapelului Italiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.