Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că liberalii vor solicita respingerea OUG privind split TVA în Camera Deputaţilor, care este forul decizional, el atrăgând atenţia că depunerea unui număr mare de amendamente pentru a prelungi dezbaterile nu este soluţia, întrucât, dacă OUG nu este respinsă, îşi produce efectele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cei care au depus foarte multe amendamente trebuie să ştie un lucru, că este imperios necesar ca această ordonanţă să fie respinsă, pentru că, dacă ea nu va fi respinsă de Camera Deputaţilor, care este camera decizională, ordonanţa de urgenţă rămâne în vigoare. Ori, rămânând în vigoare, ea va genera obligaţii pentru toate companiile”, a afirmat Ludovic Orban.

El a mai spus că PNL şi-a constituit o echipă de lucru care să pregătească poziţia partidului faţă de proiectul de lege al bugetului de stat pe anul 2018.

”După informaţiile noastre, PSD încearcă să introducă pe uşa din dos proiectul de lege al bugetului de stat, fără dezbateri în cadrul societăţii şi să-l treacă pe repede-nainte”, a susţinut Orban.

USR a depus 5.000 de amendamente împotriva split TVA, anunţând că le va susţine pe toate în comisie şi în plen, pentru că, dacă opoziţia nu poate opri maşinăria de vot PSD-ALDE, poate măcar să le facă viaţa mai grea celor care se află la putere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.