Preşedintele PNL, Ludovic Orban, solicită ca la modificarea legilor electorale să fie adoptat strict proiectul dezbătut în comisia specială, fără alte adăugiri, precizând că a văzut că Autoritatea Electorală Permanentă încearcă să modifice “pe uşa din dos” legislaţia în domeniu electoral.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Orban a declarat, luni, că propunerile PNL vizând modificări la legea electorală au fost adoptate în comisia specială înfiinţată prin decizia plenului reunit al celor două camere ale Parlamentului.

“Salutăm faptul că în cadrul comisiei parlamentare propunerile Partidului Naţional Liberal, care au fost conforme cu solicitările preşedintelui Klaus Iohannis exprimate în scrisoarea adresată către Parlament, salutăm faptul că aceste propuneri au fost adoptate în Comisia specială care a fost înfiinţată prin decizia plenului reunit al celor două camere ale Parlamentului. Şi considerăm că este necesară adoptarea în cadrul sesiunii extraordinară a acestei propuneri de modificare, care a fost adoptată în Comisia specială, fără alte propuneri de modificare”, a afirmat Orban.

El a menţionat că a văzut că Autoritatea Electorală Permanentă încearcă să modifice “pe uşa din dos” legislaţia în domeniul electoral.

“Am văzut că Autoritatea Electorală Permanentă încearcă să modifice pe uşa din dos legislaţia în domeniu electoral, înfiinţând entităţi neclare şi încercând să îşi extindă atribuţiile şi ca atare mandatul parlamentarilor Partidului Naţional Liberal este ca la modificarea legilor electoral să fie adoptat strict proiectul care a fost adoptat în comisia specială, fără alte adăugiri care nu au legătură cu obiectul care a stat la baza deciziei Parlamentului de a constitui această comisie”, a explicat liderul PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.