Premierul Ludovic Orban a solicitat, la începutul şedinţei de Guvern, ministrului Sănătăţii şi ministrului Afacerilor Interne ca împreună cu Autoritatea Electorală Permanentă să pregătească setul de reguli pentru protejarea sănătăţii cetăţenilor în perioada campaniei electorale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Domnul ministru Tătaru, împreună cu AEP şi cu Ministerul de Interne ,vă solicit să pregătiţi setul de reguli pentru protejarea sănătăţii cetăţenilor pe perioada derulării campaniei electorale şi pe perioada exercitării efective a dreptului de vot”, a afirmat premierul Ludovic Orban. 
 
Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a transmis că deja au început acest lucru.
 
Orban a mai spus că doreşte ca la începutul săptămânii viitoare proiectul să fie gata. 
 
“Ştiu că am avut deja o discuţie, solicitarea mea e să avem luni, marţi să avem deja proiectul ca să putem să-l discutăm pentru că începe campania de strângere de semnături şi deja trebuie stabilite aceste reguli. Sigur că în ceea ce ne priveşte pe noi, noi le respectăm şi deja le-am impus prin regulile interne, dar trebuie stabilite. Să stabilim cum le adoptăm, le adoptăm prin hotărârea Autorităţii Electorale Permanente, prin ordin comun al ministrului Sănătăţii cu ministrul Afacerilor Interne şi AEP sau prin ordin comun ministrul Sănătăţii cu preşedintele AEP. Trebuie stabilită şi forma prin care vom adopta acest set de reguli pentru derularea campaniei”, a mai spus premierul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.