Premierul demis, Ludovic Orban, a declarat că toate cele 25 de Ordonanţele de Urgenţă adoptate de Guvern, marţi seară, vor avea avizele necesare pentru a fi publicate în Monitorul Oficial şi că personal a semnat toate actele adoptate de Executiv, imediat după şedinţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Orban a declarat că adoptarea ordonanţelor de urgenţă se face şi fără avizul Consiliului Legislativ.

”Adoptarea ordonanţelor de urgenţă se face şi fără avizul Consiliului legislativ. Ele toate se duc la Consiliul Legislativ. Evident că ordonanţele se aprobă sub rezerva observaţiilor Consiliului legislativ. Asta e aşa, să mai facă cineva puţină tevatură”, a declarat Ludovic Orban la Digi24.

Întrebat dacă este adevărat că din cele 25 de OUG adoptate marţi seara, doar şase au avizele necesare, aşa cum a declarat Victor Ponta, Orban a spus că nu stie de unde are Ponta această informaţie, dar până la urmă toate ordonanţele vor avea avizele necesare.

”Nu ştiu de unde are această informaţiile Ponta. Până la urmă toate ordonanţele vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate în Monitorul Oficial”, a declarat Orban.

Premierul demis a mai adăugat că a semnat actele adoptate imediat după şedinta de Guvern.

”Eu semnez actele adoptate, imediat după încheierea şedinţei de Guvern. Eu semnez, după ce semnează ceilalţi miniştri care în conformitate cu procedurile legale au obligaţia de a fi avizatori”, a declarta Orban.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.