Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a susţinut, vineri, într-o conferinţă de presă, că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, nu avea ce să caute la comisia parlamentară specială cu proiectele legilor justiţiei, care nu intră în obiectul de activitate al comisiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”N-am înţeles ce a căutat Toader la acea comisie. Aceea este o comisie care are cu totul alt obiect de activitate. Este o comisie specială înfiinţată de Parlament care are ca obiect revizuirea Codurilor penal şi de procedură penală”, a afirmat Orban.

Liderul PNL a subliniat că ministrul Justiţiei nu avea ce să caute să prezinte în acea comisie proiectele de legi pe justiţie, pentru că acestea nu au legătură cu obiectul de activitate al comisiei.

”Poate a vrut să îi transmită lui Iordache: bă, înainteză-le tu ca proiect de lege, că eu de la Guvern nu am curaj”. a mai declarat preşedintele PNL.

Ludovic Orban a susţinut că prevederile din acele proiecte reprezintă ”un atentat la adresa independenţei judecătoreşti”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.