Premierul în exerciţiu, Ludovic Orban, a declarat, joi seară, că este plăcut surprins de prestaţia miniştrilor din Cabinetul său, la audierile din Parlament, şi că cei care au votat ”pentru”, aşa au considerat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat cum comentează că unii dintre miniştri au primit aviz pozitiv la a doua audiere în Parlament, după ce la prima au primit aviz negativ, premierul în exerciţiu a spus că este ”surprins foarte plăcut”.

”Vă mărturisesc că sunt surprins foarte plăcut de prestaţia din ce în ce mai bună a miniştrilor din Cabinetul pe care îl conduc. Poate aceste audieri, confruntarea cu  comisii de specialitate şi cu  parlamentari foarte incomozi, multele întrebări încuietoare care le-au fost pregătite şi care i-au pus în faţa unor răspunsuri pe care trebuia să le furnizeze, profunda cunoaştere a problematicii din domeniul dobândit într-un timp destul de scurt, a crescut calitatea prestaţiilor şi chiar vă spun că  mulţi din cei care au votat pentru, au votat pentru că aşa au considerat, au fost mulţumiţi de calitatea prestaţiei miniştrilor”,  a declarat Orban.

Ludovic Orban a participat, joi seară, la o întâlnire cu reprezentanţi ai comunităţii austriece de afaceri din România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.