Premierul Ludovic Orban a anunţat, joi, că raportul cu măsurile luate de Guvern în starea de urgenţă va fi depus în Parlament, el solicitând ca forma finala să ajungă la Executiv în cursul zilei de 1 mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Orban a declarat, la începutul şedinţei de Guvern, că solicită fiecărui ministru să trimită forma finală a raportului cu măsurile luate pentru a fi încheiată informarea solicitată de către Parlament.  
 
"Solicit fiecărui ministru să ne trimită forma finală privitor la măsurile sectoriale care au fost luate pe domeniul fiecărui ministru pentru a putea finaliza informarea solicitată de Parlament. Am primit materialul, dar mai sunt câteva retuşuri care trebuie făcute. Chiar, domnule ministru al Justiţiei, sunt prea puţine măsuri care sunt incluse, noi trebuie să prezentăm un raport cuprinzător privitor la toate măsurile, că până acum nu am mai informat Parlamentul”, a anunţat Orban.
 
El a spus că acel raport va fi depus luni în Parlament.
 
"Doamna vicepremier Turcan este practic coordonatoarea realizării acestui raport şi vreau să solicitaţi cel târziu mâine să fie în forma finală, astfel încât luni să putem depune raportul către Parlament”, a precizat premierul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.