Consilierul PNL în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB), Ciprian Ciucu, s-a grăbit când şi-a anunţat candidatura pentru Primăria Capitalei, spune preşedintele PNL, Ludovic Orban. Acesta afirmă că Biorul Politic Naţional va decide calendarul pentru stabilirea candidaţilor la alegeri, inclusiv pentru Primăria Generală şi primăriile de sectoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“S-a grăbit puţin (să îşi anunţe candidatura - n.r.). În primul Biroul politic naţional ar fi trebuit să discutăm, dar am amânat discuţia pentru următorul Biroul politic naţional. (...) Vom adopta un calendar pentru desemnarea candidaţilor la funcţia de primar în municipiile reşedinţă de judeţ şi pentru Bucureşti, şi pentru sectoarele din Bucureşti”, a spus Orban.

Consilierul PNL în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB), Ciprian Ciucu, a anunţat vineri că vrea să obţină sprijinul partidului pentru a candida la funcţia de primar al Capitalei.

Ciucu a scris, pe Facebook, că îşi doreşte, de asemenea, ca opoziţia să aibă un candidat unic pentru Primăria Capitalei.

"Da, nu mai are rost să neg evidenţa, vreau să obţin sprijinul partidului meu pentru a candida la Primăria Municipiului Bucureşti! Şi mai vreau ca opozitia în Bucuresti să aibă un singur candidat pentru PMB. Cum? Simplu! În lipsa a două tururi de scrutin, aşa cum ar fi fost normal, va trebui să avem un prim tur de facto, un tur al nostru, al campionilor opoziţiei!", a scris, vineri, pe Facebook, consilierul PNL în CGMB Ciprian Ciucu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.