Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a solicitat joi, într-o conferinţă de presă, pedepsirea "golanului politic" Mirel Palada, care l-a agresat fizic pe senatorul USR Mihai Goţiu, în pauză publicitară a unei emisiuni transmise de B1 TV, acuzându-l totodată pe acesta de "un comportament grobian".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Solicit energic pedepsirea golanului politic pentru infracţiunea pe care a săvârşit-o, şi anume a fostului purtător de cuvânt al Guvernului PSD. Mult timp mi-am pus întrebarea când se va ajunge la bătaie din partea PSD. Iată că s-a ajuns la bătaie din partea fostului purtător de cuvânt al Guvernului PSD - Ponta, un om trimis permanent la înaintare şi care susţine ideile aberante ale partidului de guvernământ”, a afirmat Ludovic Orban.

Liderul PNL a susţinut că PSD capătă în cultura politică elementele unui partid totalitar.

"Ameninţarea, intimidarea, agresivitatea, brutalitatea de limbaj, atitudinea ostilă permanentă, intimidarea opoziţiei au devenit politică de partid pentru PSD”, a subliniat preşedintele PNL. Ludovic Orban s-a întrebat de ce Liviu Dragnea nu a avut o poziţie privind "comportamentul grobian şi brutalitatea fizică săvârşită de un cirac de-al lor împotriva unui reprezentant al opoziţiei”.

Senatorul USR Mihai Goţiu spune că va depune plângere la Poliţie, după ce a fost lovit cu pumnii şi picioarele de către Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, incidentul având loc miercuri seară în pauza publicitară a unei emisiuni a postului B1 TV.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.