Premierul Ludovic Orban cataloghează drept "nişte informaţii inventate" ştirile legate de o eventual remaniere guvernamentală, el susţinând că remanierea "se face, nu se discută”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Atât eu, cât şi preşedintele Iohannis, cât şi... adică oamenii care până la urmă iau decizia şi fac evaluarea activităţii miniştrilor, am avut un punct de vedere foarte clar: nu se pune problema, suntem într-o situaţie în care avem foarte multe probleme de rezolvat şi în care este nevoie de deplina autoritate a fiecărui ministru”, a afirmat Ludovic Orban, luni seară, la Digi 24. 
 
Primul ministru a explicat că, în opinia sa, informaţiile referitoare la remanierea unor miniştri sau a primului ministru au scopul de a "şubrezi” autoritatea celor vizaţi de o presupusă schimbare din funcţie.
 
"În momentul în care începe să apară că un ministru este remaniabil, autoritatea lui asupra instituţiei pe care o conduce este diminuată. Unii spun că dacă ăsta este remaniabil, ce rost are să... încep să caute cine va fi ministru”, a spus Orban. 
 
El a susţinut că "remanierile se fac, nu se discută”, pentru că discuţiile pe acest subiect fac rău fie miniştrilor vizaţi, fie Executivului în general.
 
"Eu vă spun: remanierile se fac, nu se discută, remanierile se comunică public după ce se fac, aşa se întâmplă în toate ţările democratice, pentru că a te apuca să vorbeşti de remaniere nu însemna altceva decât a arunca o imagine negativă asupra unor membri din Cabinet sau asupra Cabinetului în ansamblul său”, a afirmat şeful Guvernului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.