Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, consideră că remanierea guvernului trebuie să înceapă cu premierul Viorica Dăncilă, precizând că aceasta este ”marionetă a lui Dragnea care execută comenzile care i se dau şi nu înţelege ce face şi gravitatea actelor pe care le semnează”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ludovic Orban a declarat, marţi seară, la TVR 1, că Viorica Dăncilă nu înţelege ce se întâmplă în jurul ei şi este incapabilă să citească un text.

“Remanierea acestui guvern trebuie să înceapă cu premierul, care premier nici măcar nu am cuvintele necesare ca să-l calific. Un om care nu înţelege ce funcţie exercită, care nu înţelege ce se întâmplă în jurul ei. Asta este doamna Dăncilă. Orice român vede cine este doamna Dăncilă şi că este incapabilă să citească un text care este dat într-o situaţie anume. Un singur interviu a dat doamna Dăncilă şi interviul respectiv asistat. (...) Cine şi-ar fi imaginat vreodată că doamna Dăncilă nu este altceva decât o marionetă a lui Dragnea, care execută toate comenzile care i se dau şi, culmea, nici măcar nu înţelege ceea ce face şi gravitatea actelor pe care le semnează”, a spus Orban.

Liderul PNL a afirmat că sistemul de putere al lui Liviu Dragnea duce la grave anomalii în funcţionarea democraţiei din România.

“E clar că sistemul de putere al lui Liviu Dragnea duce la grave anomalii în funcţionarea democraţiei din României. Până la urmă e sistematic, să captureze instituţiile statului, să îşi pună oameni fideli, să distrugă independenţa justiţiei. A pus al treilea guvern, guvern marionetă, primii doi nu erau suficient de slugarnici faţă de el, acum şi-a găsit premierul perfect, pe doamna Dăncilă, care nu iese din vorbă. Nu avem guvern în România. Nu vedeţi ce s-a întâmplat cu investitorii pe offshore, că nu au avut cu cine să negocieze. Au negociat cu guvernul şi după ce au negociat cu guvernul a căzut guvernul şi după aia Dragnea a modificat de cinci ori prevederile legii privitoare la offshore în momentul în care investitorii trebuie să ia decizia dacă încep explorarea sau nu”, a precizat preşedintele liberalilor.

PSD va discuta, luni, în Comitetul Executiv Naţional evaluarea miniştrilor şi propunerile pentru remaniere. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.