Premierul Ludovic Orban reafirmă decizia Guvernului de a adopta prin asumarea răspunderii acele acte normative pe care majoritatea PSD le blochează în Parlament, dar care sunt susţinute de societate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Pentru orice proiect care este inclus în programul de guvernare şi pentru care există un suport clar din partea societăţii româneşti şi care este necesar pentru a îndrepta o stare de lucruri în orice domeniu de activitate. Folosim procedura angajării de răspundere pentru că, din păcate, aşa cum se vede, şi astăzi avem un proiect de lege care urmăreşte creşterea indemnizaţiilor pentru veteranii de război, pentru persoanele persecutate politic în perioada comunistă şi care a primit raport negativ negativ propus de PSD şi astfel de probleme le putem în ultimă instanţă, reglementa prin angajări de răspundere pentru că există car o majoritate pesedistă în actualul Parlament care împiedică adoptarea oricărei propuneri de bun simţ şi beneficii pentru societatea românească” a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă Ludovic Orban.

Întrebat dacă renunţă la planul de declanşare a alegerilor anticipate în cazul în care moţiunea de cenzură depusă de PSD şi UDRM nu va fi votată, Orban a răspuns; „Aici lucrurile sunt simple: ori se adoptă reglementarea propusă, ori, dacă nu se adoptă reglementarea propusă, intrăm în procedura de anticipate”.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.