Premierul Ludovic Orban acuză distrugerea industriei care altădată făcea ca municipiul Oneşti să fie "un pol economic", el susţinând că "RAFO Oneşti şi tot ce era industrie a fost distrusă de mafia PSD-istă, să nu ne facem că nu ştim lucrul ăsta”. Liderul liberal susţine că social-democraţii au "ţinut Oneştiul în dezolare şi decădere continuă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"RAFO Oneşti şi tot ce era industrie a fost distrusă de mafia PSD-istă, să nu ne facem că nu ştim lucrul ăsta. Oneştiul este ţinut în acest stadiu de dezolare, de decădere continuă de PSD. Când te plimbi noaptea vezi că e lumină la două apartamente din zece. Pare din ce în ce mai tare un oraş părăsit, nu există viaţă economică, chiar şi pe străzi nu există viaţa care există în alte localităţi, cred că au plecat din Oneşti mii şi mii de oameni tineri care ar fi putut aici, acasă la ei, să-şi găsească un rost”, a afirmat Ludovic Orban, în discursul ţinut sâmbătă dimineaţă, la un miting electoral în Oneşti.
 
Şeful Guvernului a promis sprijin pentru judeţul Bacău, atât timp cât administraţia locală va dezvolta proiecte în beneficiul zonei.
 
"Lucrurile sunt simple pentru mine, avem nevoie de un partener, de un primar cu viziune, care să fie un primar al mileniului (secolului - n.r.) XXI, care să cunoască lumea în care trăim, care să cunoască toate instrumentele moderne de administraţie, care să fie conectat la economia şi societatea secolului XXI. Orice proiect care stă în picioare va beneficia de sprijin de la Guvern. (...) Împreună putem să identificăm cele mai scurte drumuri spre dezvoltare. Aici, în Oneşti, prioritate zero atragerea de investiţii”, a adăugat primul ministru. 
 
El a declarat că îşi doreşte ca Oneştiul să devină "un pol de dezvoltare economică, în loc să fie un pol de sărăcie”.
 
Ludovic Orban se află, sâmbătă, în Bacău, unde participă la mai multe evenimente electorale pentru susţinerea candidaţilor PNL pentru Consiliul Judeţean şi pentru principalele localităţi din acest judeţ.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.