Liderul Forţa Dreptei Ludovic Orban a declarat miercuri, în emisiunea Talk News de la Prima News TV, că PSD nu va câştiga alegerile prezidenţiale, chiar şi dacă va fi susţinut de PNL, decât într-o singură situaţie, şi anume dacă în turul doi se va confrunta cu un candidat nationalist extremist care să nu poată fi votat de electoratul decent, educat, de centru dreapta. ”Dacă PSD va intra în turul doi cu mine, un candidat de centru dreapta rezonabil, decent, cu experienţă, care are ce spune, eu sunt convins că PSD va pierde alegerile”, a mai spus el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PSD nu va câştiga alegerile prezidenţiale, chiar şi dacă va fi susţinut de PNL, decât într-o singură situaţie, dacă în turul doi se va confrunta cu un candidat nationalist extremist care să nu poată fi votat de electoratul decent, educat, de centru dreapta”, a spus Ludovic Orban.

Liderul Forţa Dreptei a precizat: ”Dacă PSD va intra în turul doi cu mine, un candidat de centru dreapta rezonabil,  decent, cu experienţă, care are ce spune, eu sunt convins că PSD va pierde alegerile. Sunt un om realist şi în mod evident în gândirea strategică pe care o am nu exclud nicio variantă, astfel încât să fie generată o formulă de susţinere a unui candidat de centru dreapta care să intre sigur în turul doi, dar asta va depinde de conjunctura politică”. 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Orban a mai afirmat că dintotdeauna candidatul PSD a fost preşedintele partidului, iar declaraţiile pe care Marcel Ciolacu le face privind un posibil alt candidat al PSD în afara preşedintelui partidului sunt pentru a nu se pune presiune pe el, să nu devină o ţintă, astfel că încearcă să se extragă”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.