Premierul Ludovic Orban apreciază că procesul electoral s-a desfăşurat "foarte corect", dar adaugă că în multe localităţi nu a putut fi stăpânită "bucuria victoriilor". Cei care au câştigat s-au bucurat atât de tare încât au organizat petreceri de zeci, sute de oameni, fără măşti....", afirmă el, precizând însă că acest lucru nu s-a întâmplat "chiar peste tot".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Orban a vorbit, joi, la Conferinţa Naţională a Industriei Ospitalităţii, că la alegerile regulile au fost respectate, dar în multe locuri s-au organizat petreceri după aflarea rezultatelor.

"În campanie de exemplu, procesul electoral s-a desfăşurat foarte corect, numai că nu am putut să stăpânim bucuria victoriilor şi în 3.300 de localităţi cei care au câştigat s-au bucurat atât de tare încât au organizat petreceri de zeci, sute de oameni, la fel, fără măşti, fără... nu chiar peste tot, unde au câştigat ai noştri a fost ceva mai mult respect faţă de reguli, cel puţin în mediul urban", a detaliat Orban.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.