Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, în plenul Parlamentului, că nu înţelege motivele moţiunii de cenzură a PSD. ”Poate vă este teamă că primarii PSD nu şi-au făcut treaba în comunităţi, că au fost afectaţi de guvernarea dezastruoasă pe care aţi adus-o ca o năpastă pe capul românilor”, li s-a adresat el social-democraţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am văzut că PSD a anunţat că depune o moţiune de cenzură. Sincer, nu înţeleg motivele acestei moţuni de cenzură. M-am uitat pe rezultatele legrilor locale din 2016, care, trebuie să ştiţi, peste 1.500 dintre primarii care au câştigat alegerile au câştigat cu 50 plus 1. Voi ar trebui să susţineţi acest sistem de alegere sau poate vă este frică că aceşti primari nu şi-au făcut treaba în comunităţi, că aceşti primari au fost afectaţi de guvernarea dezastruoasă pe care aţi adus-o ca o năpastă pe capul românilor. Poate aceşti primari nu mai au capacitatea să ia 50% plus 1 deşi aţi pompat toate resursele, fără număr, de la bugetul de stat”, a declarat premierul.
Guvernul şi-a asumat miercuri în Parlament răspunderea pentur alegerea primarilor în două tururi. PSD a anunţat că va depune o moţiune de cenzură.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.