Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, în plenul Parlamentului, că este înţelegător cu reprezentanţii PSD care au "probleme cu cititul". El le-a spus acestora că sunt "parlamentari născuţi din pixul lui Dragnea" şi că nu vor scăpa de stigmatul acesta în toată cariera lor. "Aţi depus moţiune pentru că vă e frică de democraţie. Nu dau doi bani pe toate afirmaţiile voastre despre democraţie", le-a mai spus Orban, susţinând că: "Cu cât mai repede vă încetaţi mandatul, cu atât mai bine pentru România şi indiferent ce veţi face, dacă Guvernul va cădea astăzi vă garantez că va cădea în picioare".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Înţeleg că aveţi probleme cu cititul, aşa că sunt înţelegător faţă de voi. Vreţi, nu vreţi, sunteţi parlamentari născuţi pin pixul lui Dragnea şi nu veţi scăpa de stigmatul ăsta în toată cariera pentru că nu numai a fost semnată candidatura dvs de vechilul stăpân, dar trei ani de zile l-aţi slugărit cu râvnă, aţi susţinut toate acţiunile care au dis la prăbuşirea imaginii României (...) şi care ne-au adus pe marginea prăpastiei. Puteţi să faceţi ce vreţi, nu mă las judecat de voi pentru că trei ani de zile aţi arătat clar de ce sunteţi în stare! Nu aţi adus nimic bun României! Singurul lucru care v-a deranjat şi v-a determinat să depuneţi moţiune de cenzură a fost angajarea răspunderii Guvernului pe instituirea unui regim electoral care dă un plus de democraţie, (...) care permite să schimbe primarii care şi-au bătut joc de comunităţile pe car ele-au condus. Voi, având o majoritate parlamentară, ne atacaţi pe noi că am emis OUG? Voi aţi emis ordonanţă de urgenţă noaptea ca hoţii ca să scăpaţi de puşcărie hoţii care vă conduceau!", a spus Ludovic Orban, în plenul Parlamentului.
 
El i-a întrebat pe reprezentanţii PSD ce au făcut în trei ani.
 
"Aţi depus moţiune pentru că vă e frică de democraţie. Nu dau doi bani pe toate afirmaţiile voastre despre democraţie. Trei ani de zile aţi călcat în picioare demnitatea umană şi v-aţi bătut joc de români. În campania electorală din 2016 eraţi travestiţi în albine şi promiteaţi miere, când aţi ajuns la putere v-aţi dat arama pe faţă, aţi arătat că nu sunteţi altceva decât nişte viespi, nu aveţi decât ac şi venin pentru români, nu miere cum le-aţi promis", a spus el.
 
Orban le-a vorbit parlamentarilor PSD despre ordonanţele pe care Guvernul le-a adoptat marţi, justificând necesitatea acestora, făcând referire la măsurile din sănătate.
 
"Demagogia voastră mincinoasă va fi demontată atunci când românii vor afla adevărul şi vă veţi face de râs, aşa cum v-aţi făcut şi în ultimii trei ani", a susţinut Orban.
 
El a încheiat spunând: "Cu cât mai repede vă încetaţi mandatul, cu atât mai bine pentru România şi indiferent ce veţi face, dacă Guvernul  va cădea astăzi vă garantez că va cădea în picioare"

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.