Liderul PNL Ludovic Orban a afirmat, joi, că nu înţelege de ce trebuie aşteptat 45 de zile pentru a fi numit un nou ministru al Finanţelor, întrucât PNL are suficienţi specialişti în acest domeniu. Liderul liberal a şi avansat câteva nume, referindu-se la Bogdan Huţucă, Sebastian Burduja sau Lucian Heiuş. La rândul său, premierul a explicat că se va lua o decizie, dar nu a precizat când.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nici acum nu înţeleg de ce premierul spune că trebuie să stăm 45 de zile, în condiţiile în care PNL are o mulţime de specialişti de valoare care ar putea să gireze portofoliul”, a declarat, joi, Ludovc Orban, referindu-se la Ministerul de Finanţe.

Orban s-a referit la Bogdan Huţucă, Sebastian Burduja sau Lucian Heiuş ca potenţiali miniştri de finanţe.

”Personal, nu înţeleg de ce trebuie să stăm 45 de zile. Voi avea o dscuţie cu el, să demarăm procedura de desemnare a ministrului Finanţelor”, a mai afirmat Orban.

La rânful său, premierul Florin Cţu a precizat: ”PNL are foarte mulţi experţi foarte buni, vom lua o decizie”.

Cîţu a explicat că va avea şi el propria propunere de ministru al Finanţelor, fără a avansa un  nume.

”Luăm în calcul orice expert al PNL care va putea să facă treabă foarte bună”, a mai declarat premierul, explicând că viitorul ministru ”ar fi de preferat” să fie membru de partid.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.