Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, în Parlament, că toate măsurile care au fost luate pentru limitarea pandemiei au avut ca scop protejarea vieţii şi sănătăţii populaţiei. ”Când ai 10.000 de cazuri pe zi nu poţi să te faci că nu vezi şi să nu iei măsuri care să protejeze viaţa şi sănătatea oamenilor”, a afirmat Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, în Parlament, că datele referitoare la pandemie arată că România între ţările europene se găseşte pe locul 18, având 484 de infectări la 100.000 de locuitori, în condiţiile n care alte state au depăşit 1.500 de cazuri.

”Cu toate astea, măsurile pe care le luăm şi pe care le folosiţi cu scop electoral sunt dictate de obligaţia noastră de a apăra sănătatea oamenilor. Când ai 10.000 de cazuri pe zi nu poţi să te faci că nu vezi şi să nu iei măsuri care să protejeze viaţa şi sănătatea oamenilor”, a afirmat Orban.

România a depăşit, săptămâna trecută, pragul de 10.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus înregistrate în 24 de ore. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.