Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a afirmat că este un lider cunoscut, cu o cotă de încredre foarte importantă, menţionând că baza partidului este într-o proporţie zdrobitoare alături de el. Orban a menţionat că unii colegi îi spun ”Duracell” pentru puterea sa de muncă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Orban a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Brăila, că a îndemnat toţi liderii PNL să facă o campanie pozitivă. 
 
“Eu am îndemnat toţi membrii PNL aflaţi în competiţie să facă o campanie pozitivă, în care să evidenţieze atuurile pe care le au, să prezinte viziunea, proiectul şi să evite să dea declaraţii caustice sau critice la adresa colegilor de partid pentru că la finalul acestei competiţii toţi suntem în continuare membri ai PNL şi va trebui să construim împreună viitorul”, a afirmat Orban.
 
El a precizat că este un lider foarte cunoscut, cu o cotă de încredere importantă. 
 
“Mă cunosc foarte bine, sunt un lider foarte cunoscut, sunt un lider care are o cotă de încredere foarte importantă, sunt un om care înţeleg foarte bine nevoile României şi sunt un om care cunosc foarte bine PNL, iar viziunea, strategia pe care o propun PNL va fi una câştigătoare care să ne permită în anul 2024 PNL să rămână principalul partid din România”, a transmis liderul PNL. 
 
El a menţionat că sunt colegi pe care i-a susţinut şi promovat, dar care nu îi sunt alături la congres.  
 
“Faptul că astăzi sunt colegi ai mei care au colaborat cu mine, care au fost susţinuţi de mine pe diferite funcţii şi pe diferite poziţii, oameni, colegi în care am investit, sigur că este un lucru care mă afectează pentru că la unii dintre ei nu mi-aş fi pus o singură secundă problema să nu fie alături de mine. Ce îi determină în opţiunea lor este problema fiecăruia”, a transmis Orban.
 
El consideră că în PNL nu trebuie să existe delictul de opinie. 
 
“În PNL nu are voie să existe delictul de opinie. Fiecare om are opţiune, are preferinţe şi le exprimă şi le manifestă, acţionează conform acestor preferinţe şi nu trebuie să existe. Acelaşi lucru îl cer şi celor care sunt în echipa de susţinere a lui Florin Cîţu, să se poarte la fel, să nu îi discrimineze pe membri, să nu îi trateze diferit pe cei care mă sprijină pe mine, cum la fel nici eu nu îi tratez în mod discriminatoriu pe cei care au altă opţiune decât opţiunea mea”, a mai declarat preşedintele PNL.
 
El susţine că baza PNL este alături de el într-o proporţie zdrobitoare. 
 
“Baza PNL este într-o proporţie zdrobitoare alături de mine şi aşa este normal. Iar până la urmă voinţa bazei PNL oricât de mult se va încerca să fie influenţată şi determinată prin alte mijloace pârghii administrative sau de altă natură, până la urmă voinţa bazei partidului se va simţi şi la alegerea conducerilor judeţene, se va simţi şi la congres”, a mai transmis Orban.
 
El a precizat că unii colegi îi spun Duracell pentru puterea sa de muncă. 
 
“Ştiţi cum îmi mai spun unii colegii, apropo de tracţiune? Duracell. Apropo de putere de tracţiune, chiar am putere de tracţiune, de la 7 dimineaţa până la 12 noapte. Sunt un om care muncesc enorm, un om care am capacitatea de a duce la bun sfârşit toate obiectivele pe care le stabilesc”, a explicat Orban.
 
Conresul PNL are loc în 25 septembrie, până acum anunţându-şi candidaturile Ludovic Orban şi Florin Cîţu. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.