Preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban a transmis un mesaj de Ziua Mondială a Libertăţii Presei şi a mulţumit jurnaliştilor care au contribuit la informarea corectă a populaţiei în perioada pandemiei. „Libertatea de exprimare şi libertatea presei reprezintă un drept garantat de Constituţie şi o garanţie a democraţiei din ţara noastră”, a adăugat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Le mulţumesc astăzi, cu ocazia Zilei Mondiale a libertăţii presei, tuturor jurnaliştilor care, de mai bine de un an de zile au ajutat la informarea corectă privind evoluţia epidemiei cu noul coronavirus şi, prin exemplele date, au ajutat ca populaţia să respecte măsurile autorităţilor. Le transmit respectul meu, pentru munca făcută cu pasiune şi profesionalism, uneori cu riscul de a se îmbolnăvi, în interesul public şi pentru apărarea sănătăţii românilor. Libertatea de exprimare şi libertatea presei reprezintă un drept garantat de Constituţie şi o garanţie a democraţiei din ţara noastră. Le urez tuturor reprezentanţilor mass-media succes în misiunea lor de a informa corect”, a scris Ludovic Orban luni pe Facebook.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.