Preşedintele PNL, Ludovic Orban, îl acuză pe liderul PSD, Liviu Dragnea, că a transformat instituţiile statului în "instrumente de represiune folosite împotrivă manifestanţilor paşnici" şi le va cere colegilor lui din Comisiile de apărare din Parlament să îi audieze pe ministrul de Interne, Carmen Dan, şi pe şefii Jandarmeriei. De asemenea, el spune că va cere constituirea unei comisii de anchetă pentru "a afla dedesubturile acestor abuzuri".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Îi acuz pe Liviu Dragnea şi camarila sa de transformarea instituţiilor statului în instrumente de represiune folosite împotriva manifestanţilor paşnici. Jandarmeria şi instigatori infiltraţi printre manifestanţi, unii dintre ei membri ai galeriilor de fotbal, au avut un plan de provocare şi compromitere a protestatarilor civilizaţi", a scris Ludovic Orban pe contul său de Facebook.
 
El anunţă că le va cere colegilor săi din Comisiile de apărare de la Senat şi Camera Deputaţilor audierea ministrului de Interne, Carmen Dan, şi a şefilor Jandarmeriei şi chiar constituirea unei Comisii de anchetă pentru a afla dedesubturile acestor abuzuri. 
 
Incidente extrem de violente au loc în Piaţa Victoriei, jandarmii intrând în forţă pentru a goni oamenii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.