Liderul PNL Ludovic Orban a declarat duminică, la Congresul Organizaţiei Femeilor Liberale, că susţine eliminarea oricărei discriminări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În ce mă priveşte pe mine, susţin eliminarea oricărei discriminări explicite sau implicite şi le-am sugerat colegelor mele să depaşească orice fel de barieră scrisă sau nescrisă şi să intre în competiţie de pe picior de egalitate cu colegii lor de partid”, a afirmat Ludovic Orban.
 
Întrebat dacă este mulţumit de câte femei parlamentar are PNL în acest moment, Orban a spus că importante sunt competenţa, profesionalismul, dar şi atitudinea împotriva PSD. 
 
“Eu ţin cont de criteriul competenţei, de criteriul profesionalismului, de criteriul activismului corect în politică, de criteriul unei determinări în acţiunea politică şi evident unei atitudini clare fără dubii de respingere a PSD”, a conchis Ludovic Orban.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.