Premierul Ludovic Orban l-a asigurat pe preşedintele Klaus Iohannis, după ceremonia depunerii jurământului, de la Cotroceni, că va avea un partener în Guvernul României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Domnule preşedinte, începând de azi, aveţi un partener în Guvernul României, un partener de încredere care este gata să se alăture eforturilor de a pune în practică vizunea de dezvoltare a Rmoâniei. Proiecte care pot aduce România pe drumul drept şi pot permite ficărui român să reuşească în ţara lui”, a afirmat Orban.
 
El a subliiat că şapte formaţuni au reuşit să se unescă şi să pună capăt unei guvernări care a făcut rău României, iar efectele vor fi greu de corectat.
”A doua minune este învestirea acestui Guvern, pentru că PNL deţine cam 20%, dar am obnut votul de învestitură”, a spus Orban, care le-a mulţumit partenerilor serioşi, iar mulţumiri speciale au revenit parlamentarilor Pro România care au votat Guvernul.
 
”Pornim la un drum greu Pornim la un drum greu, într-o situaţie dificilă pentru România, avem de rezolvat probleme stringente, de deblocat proiecte care au bătut pasul pe loc”,a avertizat premierul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.