Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj angajaţilor Ministerului Afacerilor Interne, cu ocazia bilanţului acestei instituţii, îndemându-i să îşi facă datoria în conformitate cu legea şi cu ceea ce aşteaptă românii de la MAI.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ludovic Orban a luat cuvântul la bilanţul MAI după preşedintele Klaus Iohannis şi a spus că după ce a vorbit şeful statului mai sunt foarte puţine de spus.  
“Vreau doar să vă îndemn să vă faceţi datoria în conformitatea cu legea, cu interesul fundamental al României şi normal în conformitate cu ceea ce aşteaptă românii de la Ministerului Afacerilor Interne, de la toate structurile Ministerului de Interne, care sunt vitale pentru asigurarea ordinii publice, vieţii, siguranţei cetăţeanului, avutului personal al fiecărui cetăţean şi pentru o viaţă socială democratică care să garanteze exercitarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale fiecărui cetăţean. Spor la treabă”,a transmis Ludovic Orban la bilanţul Ministerului Afacerilor Interne.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.