Premierul Ludovic Orban, întrebat dacă se impune demiterea profesorului Adrian Streinu Cercel, după propunerile pe care le-a făcut în legătură cu carantinarea persoanelor vârstnice, a declarat, joi, că documentul cuprinde ”lucruri de o gravitate extremă care nu trebuie tratate numai cu un zâmbet ci şi cu măsuri”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ludovic Orban, întrebat dacă nu se impune demiterea profesorului Adrian Streinu Cercel, a declarat: ”La această întrebare vă poate dar răspunzi domnule ministru Tătaru care îţi convins că să aibă ce să vă spună pe tema asta. Aia este o năstruşnicie, o stupiditate mai mare nu am văzut. Nu ştiu dacă am citit documentul, zici că e făcut în anii 1950. E cu «la fiecare după nevoi»,  cu statul care se ocupă de tot, preia distribuţia de energie electrică, de apă, utilităţi, nu mai plăteşte nimeni taxe, statul rezolvă tot. O nebunie totală. O nici nu trebuia luat în serios”.

Premierul a afirmat că documentul cuprinde lucruri grave.

”Chiar stau şi mă întreb dacă a apărut întâmplător sau nu, cu carantinarea părinţilor şi bunicilor noştri, cu ruperea de familii. Astea sunt lucruri de o gravitate extremă, care nu trebuie tratate numai cu un zâmbet ci şi cu măsuri”, a mai spus Orban.

Premierul, ministrul Sănătăţii, dar şi preşedintele Klaus Iohannis au afirmat că nu se va impune vreodată carantinarea obligatorie a vârstnicilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.