Ludovic Orban a fost întrebat joi de ce PNL continuă să racoleze primari de la PSD. Premierul a replicat că PNL nu continuă nimic şi că au fost depuse deja candidaturile pentru alegerile locale. Liderul liberalilor a adăugat că nu a semnat nicio listă de candidatură pentru un primar venit de la alt partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Unde să continuăm? Nu continuăm nimic. S-au depus candidaturile. Nu vă uitaţi că o mulţime de primari care au vrut să candideze din partea PNL, candidează din partea altor partide. Eu nu am semnat nicio listă de candidatură pentru un primar venit de la alt partid. Candidaturile sunt semnate de liderii organizaţiilor judeţene”, a declarat Ludovic Orban, întrebat la finalul şedinţei de lucru de la MAI de joi de ce continuă PNL să ia primari de la PSD.

De asemenea, preşedintele Klaus Iohannis a declarat, întrebat miercuridacă a girat racolările care au avut loc în PNL din rândul primarilor social-democraţi, că nu a făcut un astfel de lucru, dimpotrivă mereu s-a exprimar clar şi franc împotriva traseismului politic.

Şeful statului a adăugat că această parte a întrebării i se pare „extrem de tendenţioasă şi poate chiar greşit formulată”. El a adăugat că „fiecare politician va trebuie să explice propriului electorat de ce a trecut dintr-o parte în alta”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.