Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a fost întrebat, marţi, dacă se teme de o revenire a PSD cu Marcel Ciolacu la conducere şi a început să râdă. ”Ştiţi vorba aia: «Încurcă-i drace»”, a afirmat liderul liberal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ludovic Orban a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, dacă se teme de revenirea unui PSD mai puternic cu Marcel Ciolacu la conducere şi a început să râdă.

”Nu hotărâm noi cine-i preşedinte la PSD, dar şiţi vorbai aia: «Încurcă-i drace»”, a răspuns liderul PNL.

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte marţi într-o şedinţă în care este aşteptată demisia liderului partidului Viorica Dăncilă, ca urmare a rezultatului slab pe care aceasta l-a obţinut la alegerile prezidenţiale.

De asemenea, este posibil să fie solicitată şi demisia altor lideri ai partidului, în condiţiile în care mai mulţi dintre cei care au reacţionat luni, după anunţarea rezultatului scrutinului prezidenţial, au făcut referire la necesitatea mai mutor demisii şi a unui nou început pentru PSD.

În plus, se discută despre prluarea conducerii interimare a partidului de către preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.