Ludovic Orban a declarat că nu a discutat cu Mugur Cozmanciuc, întrebat dacă acesta va fi suspendat din PNL sau se va autosuspenda, după ce a fost trimis în judecată de către procurorii DNA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu am avut încă nicio discuţie. Va lua o decizie sau vom lua noi o decizie legată de acest subiect”, a afirmat Ludovic Orban, întrebat miercuri dacă Mugur Cozmanciuc se autosuspendă din partid sau va fi suspendat de către PNL.

Liderul PNL Neamţ, deputatul Mugurel Cozmanciuc, susţine că a aflat cu surprindere că a fost trimis în judecată de către procurorii DNA, adăugând că se consideră nevinovat şi că nu a săvârşit nicio infracţiune.

Procurorii DNA au anunţat, marţi, trimiterea în judecată a deputatului Mugurel Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ, pentru trafic de influenţă. Deputatul ar fi pretins 500.000 de lei pentru a interveni ca director la Apele Române să fie numită o anumită persoană.

 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.