Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban a declarat duminică, la Digi24, întrebat de liderul PNL Nicolae Ciucă dacă în 2024 doreşte să contribuie la întărirea libetalismului sau la dezbinarea lui, că i se pare o jignire să îi vorbească Ciucă despre liberalism. ”Atâta timp cât PNL va fi sluga PSD, a încetat să mai existe ca partid liberal”, a mai arătat Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Politica post-decembristă a demostrat că singurul partid viabil de dreapta etse PNL, doresc să vă întreb dacă în 2024 doriţi să contribuiţi la întărirea liberalismului sau la dezbinarea lui?”, a fost întrebarea preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, către Ludovic Orban. ”Asta mi se pare o jignire, să îmi vorbească mie domnul Ciucă de liberalism. Eu mănânc iberalism pe pâine de când am pus prima oară mâna pe cărţi de filosofie, de istorie. (..) Cred că de-a lungul timpului am arătat că nu numai că gândesc dat şi acţionez ca un liberal”, a afirmat Orban. ”Astăzi, atâta timp cât PNL este condus de oameni care nu au nicio legătură cu liberalismul şi democraţia, care acceptă o funcţionare nedemocratică a PNL, care au călcat în picioare toate valorile şi principiile liberale, atâta timp cât PNL va fi sluga PSD, el a încetat să mai existe ca partid liberal. Noi suntem adevăraţii liberali, Forţa Dreptei”, a completat Orban.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.