Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că partidul îşi propune să obţină peste 25% în Capitală la alegerile parlamentare, iar la nivel naţional să câştige scrutinul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a fost întrebat, joi seară, la Digi 24, care este ţinta PNL pentru alegerile parlamentare în Bucureşti şi a afirmat: ” Peste 25%. În Bucureşti, iar obiectivul la nivel naţional este să câştigăm alegerile. Scorul nostru e mult mai bun la preşedinti de consilii judeţene, pe votul la primari, ceea ce arată o încredere de care se bucură PNL”.

Întrebat dacă vor exista alianţe cu USR PLUS înaintea alegerilor parlamentare, Orban a afirmat: ”Am spus ca şi în alegerile locale, negocierile pentru majorităţi se fac cu USR PLUS, PMP, nicidecum cu PSD”. 

Conform rezultatelor finale anunţate de Biroul Electoral Central (BEC), la alegerile locale, PSD a obţinut mai multe mandate de primar la nivel naţional decât PNL şi anume 1.362, însă liberalii au scos un scor mai bun decât social-democraţii la consiliile judeţene şi cele locale.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.