Ludovic Orban a anunţat că a avut o discuţie cu premierul Florin Cîţu şi ordonanţa de urgenţă pentru prelungirea măsurilor de susţinere a mediului de afaceri are toate avizele necesare şi va fi adoptată de către Guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am mai avut o discuţie cu premierul, în care premierul m-a informat că există, în momentul de faţă, toate avizele, şi că Guvernul va adopta ordonanţa de urgenţă necesară pentru prelungirea măsurilor de susţinere a mediului de afaceri, e vorba de IMM Invest, IMM Factor, de Agri Invest, care, în urma deciziei Comisiei Europene de a prelungi cadrul temporar până la data de 31 decembrie 2021, şi noi avem posibilitatea de a prelungi toate aceste măsuri de susţinere a mediului de afaceri, în special a întreprinderilor mici şi mijlocii”, a afirmat liderul PNL luni la Parlament. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.