Ludovic Orban a declarat că Florin Cîţu este doar un pion care poate fi sacrificat de preşedintele Klaus Iohannis. El a mai spus că PSD l-a preferat pe Cîţu preşedinte PNL pentru că ştie „că le va fi uşor să treacă cu tancul” peste actualul prim-ministru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Florin Cîţu este un pion care poate fi sacrificat oricând. Refolosit în alte scopuri. Dacă îşi dă demisia nu va mai fi el interimar pe toată perioada investirii Guvernului, ceea ce mă îndoiesc. Domnul Cîţu ţine foarte mult la funcţie. Trebuia să îşi dea demisia în momentul în care USR-PLUS a decis să se retragă din coaliţie şi a spus clar că nu va mai veni în coaliţie cât va fi Cîţu premier. Asta înseamnă să fii om de stat şi să pui interesul României înaintea interesului personal. Inclusiv jocul PSD-ului a fost un joc prin care l-a ajutat pe Cîţu să fie preşedinte PNL pentru că le este foarte uşor să treacă cu tancul peste Cîţu”, a afirmat Ludovic Orban, joi la Parlament.
 
Întrebat despre ce va face şeful statului, Orban a răspuns: „Nu sunt o cucuvea care să locuiască la Cotroceni şi care să poată să intuiască gândurile preşedintelui”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.