Preşedintele PNL, Ludovic Orban, spune că tensiunile dintre primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, şi liderul PSD, Liviu Dragnea, scot la iveală “mizeriile care sunt ascunse sub preş de conducerea PSD”, afirmând că, totuşi, “Firea pentru Bucureşti este cam ceea ce e Dragnea pentru România”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Eu nu mă iau după cearta dintre ei. Faptul că îşi spală rufele în public şi mai aflăm câte ceva din mizeriile care sunt ascunse sub preş de conducerea PSD nu e rău. Din punctul meu de vedere, Firea pentru Bucureşti este cam ceea ce e Dragnea pentru România. Eu nu pot să uit faptul că Firea nu a făcut nimic de doi ani de zile, că a încercat să înfiinţeze nişte societăţi care să distrugă complet orice fel de de competiţie (...) şi nu pot să uit cum ne ameninţa consilierii generali care încercau să se opună aşa-ziselor proiecte, promiţându-le că o să studieze ce le fac rudele, prietenii, iubiţii. Sunt notorii toate intervenţiile aberante ale primarului general împotriva consilierilor generali liberali”, a declarat Ludovic Orban, la Şcoala de Vară a TNL de la Saturn.

Începând de la şedinţa Comitetului Executiv (CEx) al partidului, de la sfârşitul săptămânii trecute, Gabriela Firea a lansat o serie de atacuri la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, iar acuzaţiile au fost reluate în emisiuni televizate şi într-o conferinţă de presă care a avut loc miercuri.

Firea îi reproşează lui Dragnea, printre altele că nu se consultă cu membrii PSD când ia decizii importante, dar şi că o spioneză atât la primărie, cât şi acasă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.