Preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban a reacţionat, după decesului canoistului Ivan Patzaichin, şi a precizat că „ne-a părăsit astăzi o legendă, un om care toată viaţa a purtat cu mândrie steagul României la piept, un om pe care l-am urmărit cu emoţie şi bucurie la fiecare competiţie şi la fiecare medalie câştigată”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Ne-a părăsit astăzi o legendă, un om care toată viaţa a purtat cu mândrie steagul României la piept, un om pe care l-am urmărit cu emoţie şi bucurie la fiecare competiţie şi la fiecare medalie câştigată. Ivan a fost unul dintre cei care au răspândit permanent bunătate în jurul lor şi a devenit un model prin puterea exemplului. Cu durere în suflet, ne luăm rămas bun de la Ivan Patzaichin. Nu te vom uita niciodată, campionule!”, a scris Ludovic Orban, duminică pe Facebook. 
 
Canoistul Ivan Patzaichin a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 71 de ani. Familia a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunţă că „Ivan a plecat şi nu se mai întoarce”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.