Preşedintele PNL, Ludovic Orban, le-a spus liderilor liberali, parlamentarilor şi europarlamentarilor reuniţi sâmbătă la Neptun că o prioritate a partidului în noua sesiune parlamentară trebuie să fie promovarea unei legislaţii fiscale favorabile mediului de afaceri, care să ofere predictibilitate şi o relaţie prietenoasă cu statul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dezvoltarea României fără investiţii este o iluzie. Noi, ca partid naţional liberal, trebuie să facem tot ceea ce ţine de noi pentru a susţine investiţiile private şi publice. Oricine vrea să pună pe picioare o afacere în România, o afacere legală, indiferent că este român sau că este companie străină, trebuie să găsească în PNL un susţinător şi un apărător al intereselor. România are nevoie de o legislaţie stabilă, România are nevoie în primul rând de o legislaţie fiscală stabilă, are nevoie de predictibilitate, are nevoie de un mediu prietenos care să confere celor care investesc şi care au afaceri în România o relaţie prietenoasă cu statul”, le-a spus Orban liberalilor reuniţi la Neptun.

Liderul PNL a explicat că Guvernul PSD-ALDE pune, în fiecare zi, frână dezvoltării economice, prin inventarea de noi taxe şi impozite ”pentru a ciupi nişte bani suplimentari pentru a acoperi găurile din buget”.

”Pe oamenii ăştia nu-i interesează să meargă economia, pe oamenii ăştia nu-i interesează să-i ţină pe români în ţară. Cred că ei se şi bucură atunci când românii pleacă la muncă în străinătate pentru că scapă de nişte alegători de dreapta care nu ar vota niciodată cu ei. Cred că partidul de guvernământ s-ar bucura dacă în ţară numai funcţionarii şi pensionarii, care sunt corpurile care le asigură votul determinant în România. Dezvoltarea economică pentru ei este ultimul lucru pe care şi-l doresc în ţara asta”, a mai spus Ludovic Orban.

El le-a spus liderilor şi aleşilor liberali că obiectivul fundamental pe care PNL trebuie să şi-l fixeze în activitate este dezvoltarea economică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.