Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, referitor la faptul că Traian Băsescu este foarte activ în zona politicii, că există oameni care „nu au simţul ridicolului”, iar preşedintele PMP ar trebui, „din decenţă” şi „din bun simţ”, să-şi lase colegii de partid să-şi vadă de drumul lor, având în vedere că a ocupat funcţia de şef al statului timp de zece ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Sunt unii oameni care nu au simţul ridicolului. Ai fost preşedinte zece ani, ajunge. Ca preşedinte dai măsura posibilităţii. În toate ţările civilizate din lumea asta, oameni care au fost preşedinţi, oameni care au fost premieri nu mai sunt activi în politică. Cred că singura excepţie este Silvio Berlusconi, care probabil vrea să facă politică până la 100 de ani, dar care şi el a dus partidul în cap, au ajuns la 15% din cauza încăpăţânării lui, s-a cramponat de poziţia de lider”, a reacţionat Ludovic Orban la Adevărul Live, la remarca moderatorului care i-a spus că Traian Băsescu este foarte activ în politică şi îl atacă pe Liviu Dragnea.

Preşedintele PNL a susţinut că, „în toată lumea civilizată, liderii politici, după ce exercită funcţii de prim rang cum e funcţia de preşedinte sau funcţia de prim-ministru, nu mai sunt activi în politică, decât pe poziţie de consultanţă, scriu cărţi, ţin conferinţe, îşi împărtăşesc experienţa, se implică în acte de caritate”.

„Băsescu, după tot ce a ieşit la iveală că s-a întâmplat în mandatul său, ar trebui din decenţă şi din bun simţ să-i lase până şi pe colegii lui de partid să-şi vadă de drumul lor”, a conchis Ludovic Orban. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.