Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că tentativa de asasinat asupra lui Liviu Dragnea este ”o poveste de adormit copiii şi, mai ales, un mare neadevăr” şi a afirmat că nu mai trebuie prelungită dezbaterea despre această ”năzdrăvănie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ludovic Orban a fost întrebat, sâmbătă, la finalul şedinţei Biroului Executiv care a avut loc la un hotel de cinci stele din municipiul Sibiu, ce părere are despre tentativa de asasinat asupra lui Liviu Dragnea şi a spus că este ”o poveste a adormit copiii”.

”Povestea asta a lui Dragnea este clar o poveste de adormit copiii şi, mai ales, un mare neadevăr, o minciună gogonată”, a spus Orban.

Acesta a afirmat că ”nu mai trebuie prelungită foarte mult dezbaterea cu năzdrăvănia asta a lui Dragnea”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut, marţi seara, la Antena 3, că în aprilie 2017 a fost o tentivă de ucidere a sa, spunând că au fost patru străini care au stat trei săptămâni aici, plătiţi de ”un om foarte celebru din lume”. Dragnea a declarat că ştie că a fost şi o anchetă.

A doua zi, liderul PSD a spus că el nu a depus nicio plângere după tentativa de ucidere a sa din aprilie 2017 şi că a ”auzit” spre sfârşitul anului că ar fi fost o anchetă.

Dragnea susţine că încă de la câştigarea alegerilor în 2016 şi până în prezent a primit multe ameninţări şi a fost şi este urmărit.

Liderul PSD a precizat că nu la George Soros s-a referit când a spus că un om celebru în lume a comandat acest asasinat.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.