Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, vineri, că viceprimarul Aurelian Bădulescu a fost trimis la conferinţa lui Nicuşor Dan de către primarul Gabriela Firea, gest care i-a descalificat. ”Eu la asemenea mitocănie şi bădărănie din partea reprezentanţilor PSD nu m-am aşteptat”, a afirmat premierul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu la asemenea mitocănie şi bădărănie din partea reprezentanţilor PSD nu m-am aşteptat. Să boicotezi, fiind în funcţie viceprimar...Treaba ta ca viceprimar este să rezolvi problemele bucureştenilor, nu să boicotezi, în cel mai golănesc mod pozibil, un cetăţean al municipiului Bucureşti care vrea să-şi spună un punct de vedere”, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, comentând scandalul provocat de viceprimarul Aurelian Bădulescu la conferinţa lui Nicuşor Dan.

Orban crede că Aurelian Bădlescu a fost trimis de Fabriela Firea.

”S-au descalificat. Firea l-a trimis pe Bădulescu acolo să împingă la un scandal şi să împiedice exprimarea liberă a unui candidat la Primărie. S-au descalificat, şi-au dat foc la valiză prin această atitudine. Au arătat clar că nu le pasă de bucureşteni şi singurul lor obiectiv este să le dea la gioale celor care spun adevărul dspre administraţia catastrofală”, a mai afirmat premierul.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.