Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă, referitor la posibila candidatură a liderului PSD, Liviu Dragnea, la alegerile prezidenţiale, că este "o glumă proastă". "Poate să candideze de acum încolo la zece alegeri prezidenţiale pentru că, pur şi simplu, candidează degeaba", susţine Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ludovic Orban a fost întrebat, vineri, de jurnalişti, ce crede despre posibila candidatură a lui Liviu Dragnea la funcţia de preşedinte al României.

"O glumă proastă, pentru el, pentru PSD şi mai ales pentru România. Poate să candideze de acum încolo la zece alegeri prezidenţiale pentru că, pur şi simplu, candidează degeaba", a replicat Orban.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, joi seară, că vrea ca, într-un timp rezonabil, să se ajungă la concluzia că este nevoie ca PSD şi ALDE să aibă un candidat unic la alegerile prezidenţiale, iar apoi să fie desemnat cel care are cele mai mari şanse. Dragnea a afirmat că nu respinge "nicio variantă".

"Pentru prezidenţiale, targetul nostru este ca viitorul preşedinte să fie candidatul alianţei PSD-ALDE", a afirmat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Întrebat dacă intenţionează să candideze pentru funcţia de preşedinte, Liviu Dragnea a spus că îşi doreşte ca PSD şi ALDE să aibă candidat unic.

"Intenţionez să ajungem, într-un timp rezonabil, şi eu şi domnul Tăriceanu şi cele două partide la concluzia că trebuie să fie un candidat unic şi după momentul ăla vom şi stabili cine are cele mai mari şanse", a spus Dragnea.

În acest context, el a spus că nu respinge "nicio variantă".

"Nu resping varianta nici cu mine, nici cu domnul Tăriceanu, nici cu altcineva, dar cine vom constata că are cele mai mari şanse, pentru că domnia lui Iohannis trebuie să înceteze", a adăugat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.