Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis la Consiliul Naţional a fost un corectă, dat fiind faptul că membrii Consiliului Naţional au decis susţinere acestuia pentru un al doilea mandat de preşedinte. De asemenea, Orban a spus că este sigur că vor mai exista situaţii în care PNL se va coordona cu preşedintele, iar colaborarea ar putea să fie ca până acum, dacă nu chiar mai strânsă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este o decizie cât se poate de corectă, cât se poate de normală, de firească. PNL a luat decizia în Consiliul Naţional de susţinere a lui Klaus Iohannis pentru câştigarea celui de-al doilea mandat de preşedinte. Era normal şi firesc ca preşedintele să vină în faţa Consiliului Naţional şi să prezinte mesajul său”, a declarat Ludovic Orban.

Orban a mai spus că vor mai fi situaţii în care preşedintele va mai participa la evenimentele PNL, iar colaborarea între ei a existat mereu şi ea va fi mai strânsă.

"Sunt convins că vor mai fi situaţii în care să ne coordonăm şi, de altfel, cum am făcut şi până acum pe temele majore pentru România, întotdeauna a existat o colaborare între preşedinte şi PNL, şi aşa va fi şi de acum încolo, dacă nu chiar o colaborare mai strânsă", a mai spus liderul PNL.

Preşedintele Klaus Iohannis a participat sâmbătă la Consiliul Naţional al PNL, unde a susţinut un discurs în care a criticat actuala majoritate parlamentară şi a încurajat PNL să facă în continuare opoziţie PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.