Ludovic Orban a anunţat că liberalii vor vota împotriva moţiunii simple iniţiate de PSD împotriva ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu. „Dacă avem puncte de vedere, dacă avem chiar şi critici de exprimat, le exprimăm în cadrul coaliţiei, în comunicarea din interiorul coaliţiei, din interiorul Guvernului”, a adăugat liderul PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Suntem într-o coaliţie, există un principiu al solidarităţii în coaliţie. Vom vota împotriva acestei moţiuni simple. Dacă avem puncte de vedere, dacă avem chiar şi critici de exprimat, le exprimăm în cadrul coaliţiei, în comunicarea din interiorul coaliţiei, din interiorul Guvernului. Am spus-o că este necesară o anumită disciplină în acţiunea guvernamentală şi, de asemenea, o disciplină în ceea ce priveşte comunicarea publică şi s-a şi văzut de atunci, de aproximativ o săptămână şi ceva lucrurile s-au mai normalizat”, a afirmat Ludovic Orban miercuri la Parlament.

Dezbaterea la Camera Deputaţilor a moţiunii simple împotriva ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu va avea loc luni, de la ora 17.00, iar votul va fi dat în plenul de miercuri. Preşedintele Camerei Ludovic Orban a anunţat că PSD a renunţat la procedura „Ora Guvernului” prin care îl chema pe Voiculescu să ofere explicaţii în Parlament şi o va utiliza pe viitor la adresa altor miniştri.

Social-democraţii au depus miercuri la Camera Deputaţilor moţiunea simplă împotriva ministrului Sănătăţii intitulată „Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid – Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea românilor”.

Parlamentarii AUR vor vota moţiunea simplă iniţiată de PSD în Parlament împotriva ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.