Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, că este pregătit pentru orice situaţie, din perspectiva moţiunii de cenzură, la care parlamentarii partidului vor vota ”categoric” împotrivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aşteptăm votul la moţiune, suntem pregătiţi pentru orice situaţie. Cei care depun moţiunea sunt nişte oameni politici care şi-au dat măsura lipsei de valoare prin modul cum au guvernat în ultimii trei ani”, a declarat, joi Ludovic Orban.

Premierul a explicat că activitatea PNL va continua, astfel încât să câştige alegerile. 

”Indiferent de deznodământ noi ne continuăm activitatea şi ne îndreptăm spre obiectivul de a câştiga alegerile, astfel încât să asigurăm o guvernare stabilă, solidă, cu susţinere parlamentară”, a mai spus Orban.

Întrebat cum vor vota parlamentarii PNL la moţiunea de cenzură, Orban a spus: ”Categoric vor vota împotrivă”.

PSD a depus joi moţiunea de cenzură intitulată ”Guvernul ORBAN/PNL – privatizarea democraţiei româneşti”, ca reacţie la asumarea răspunderii Guvernului pe alegerea primarilor în două tururi. Calendarul dezbaterii moţiunii urmează să fie stabilit luni de conducerea celor două Camere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.